Fun aon de Run

In 2023 heeft een clubje sympathisanten het idee voor een festival opgepakt. Met als doel geld in te zamelen voor de Stichting Stalvrienden en het goede werk van deze Stichting bij een groter publiek bekend te maken.

Wie zijn de stalvrienden?

Deze stichting is zo’n 20 jaar geleden in de Kempen opgericht. De stichting verzorgt paardrijlessen voor mensen met een beperking.
Twee jaar geleden werd een eigen manege aangekocht aan de Volmolenweg in Veldhoven. Inmiddels genieten zo’n 120 deelnemers van hun paardrijlessen op deze prachtige, rustige plek gelegen aan het riviertje de Run.

De deelnemers betalen het gangbare lesgeld voor de paardrijlessen. Omdat vanwege hun beperking de begeleiding vaak individueel is, er gewerkt wordt met speciaal getrainde paarden en er extra materialen worden ingezet – zoals bijvoorbeeld een tillift – zijn de kosten van de rijlessen veel hoger dan wat de deelnemers aan lesgeld betalen.
Om dat gat te dichten kwam in 2023 een clubje sympathisanten op het idee om een festival te organiseren. Naast geld inzamelen voor de Stalvrienden willen we met het festival deze Stichting bij een groter publiek bekend maken.

Meer informatie over de Stalvrienden klik hier: www.stalvrienden.nl

Fair & Festival Fun aon de Run

zondag 15 september 2024
Stalvrienden, Volmolenweg 17 Veldhoven
Van 12:00 uur tot 22:00 uur
Entree: €3 p.p.

Organisatie

Maud van de Pauvort
Joyce van Geenen
Stef Silvester
Frits van Sambeeck

Contact opnemen

Fun aon de Run wordt mede mogelijk gemaakt door …

… een grote groep ondernemers uit de Kempen, die met hun financiële steun aan het festival de Stalvrienden een handje helpen hun prachtige paardrij-activiteiten mogelijk te maken. Naast donaties kun je ook deelnemen aan de Club van 25 voor €250 en zo je steentje bijdragen aan dit mooie doel in onze regio. Onderstaande bedrijven hebben hun steun al toegezegd!

Meer weten over het sponsoren van Fun aon de Run, Klik dan hier!