Line-up

Op het hoofdpodium alleen maar acts die het verdienen om voor zo’n groot publiek te spelen. Rockabilly, Zydeco, brassbands, Country en muziek van onze lokale helden. Een grote spetterende, swingende show van 15.00 tot 22.00 uur.

Muziek

Zwiersblaozers

Deze gezellige club van uitstekende muzikanten hebben een heel uitgebreid repertoire aan blaasmuziek, schlagers, meezingers en stevige rocknummers. Mede door hun succes traden ze op bij diverse wijnfeesten in Duitsland. Naast een podiumoptreden geven ze ook op de markt buiten de gezelligheid een extra zwier.

Jam sessie

‘The Floor is yours’

Muzikanten uit de Kempen pak je instrument en kom lekker spelen, improviseren, wellicht je beste solo ten gehore brengen op dit gezellige festival. Over publiek heb je niet te klagen. Dat is volop aanwezig. We ontmoeten je graag!

American Coastal Experience

De zes leden van deze formatie stonden de afgelopen decennia op zowat elk podium en festival dat ons land rijk is. Op het ploegfestival in Bergeijk speelde ze voor het eerst samen als band een knallende set van de Eagles. Dat was zo’n doorslaand succes dat besloten werd daar een vervolg aan te geven. Ze vonden elkaar in hun liefde voor de Amerikaanse-West & East coast-muziek.

Cash on Delivery

Cash On Delivery, ook wel COD genoemd, is een country/americana band die in heel Europa een uitstekende naam heeft opgebouwd. Als zelfstandige band, maar ook als vakkundige begeleiders van internationale country-artiesten als Heather Myles, Pam MacBeth, Jodi Harms en vele anderen. Een leuke groep van zeer ervaren muzikanten met een breed repertoire, prachtige zang en virtuose instrumentale beheersing. Voor meer info klik hier.

Open Podium

In het muziekprogramma hebben we een half uur opgenomen voor optredens van onze lokale aankomende artiesten en ouwe rotten die het gewoon niet kunnen laten. Iedereen die zich geroepen voelt kan inschrijven om voor het eerst of nog eens op te treden voor zo’n groot gezellig publiek. Applaus gegarandeerd.

The K-Roses Country Bluegrass

Het is 2005, je rijdt met je pickup door de woestijn van Las Venturas en wat klinkt er door de speakers? That’s right, K-Rose! Je hoeft geen cowboy te zijn om mee te zingen met ‘All my Exes live in Texas’. Je hoeft geen redneck te zijn om een brok in je keel te krijgen van Waylon en Willie. Je hoeft geen outlaw te zijn om van the K-Roses te houden. Country met een randje, uit de tijd dat dat nog gewoon op de radio kwam, kan iedereen waarderen. The K-Roses brengt je terug naar de gouden tijd van Country Music met scheurende gitaren, meerstemmig zang en super gladde pedal steel.

Sold

De Noord-Limburgse band >SOLD< brengt een spetterend optreden vol eigen songs die worden afgewisseld met heerlijke covers van hun muzikale helden Eric Clapton, Neil Young, Tom Petty enz.

Dit jaar treedt >SOLD< al 25 jaar met zichtbaar plezier op en brengt authentieke, handgemaakte muziek die je hoort, ziet en voelt!

River Zydeco Band

De River Zydeco Band speelt al ruim 25 jaar op podia in heel Europa. Met de Zydeco bezetting als basis brengt de band een unieke blend van stylen. Noem het Swamp-Rock. Noem het een mix van de uit de zuidelijke staten afkomstige Americana rootsmuziek, met invloeden uit de R&B, blues en country. Noem het wat je wilt.

De muzikale horizon wordt verbreed door middel van vers bloed en nieuwe songs, geschreven door gitarist Roy en vindt gemakkelijk zijn plek naast het traditionele Zydeco repertoire.

Fun aon de Run wordt mede mogelijk gemaakt door …

… een grote groep ondernemers uit de Kempen, die met hun financiële steun aan het festival de Stalvrienden een handje helpen hun prachtige paardrij-activiteiten mogelijk te maken. Naast donaties kun je ook deelnemen aan de Club van 25 voor €250 en zo je steentje bijdragen aan dit mooie doel in onze regio. Onderstaande bedrijven hebben hun steun al toegezegd!

Meer weten over het sponsoren van Fun aon de Run, Klik dan hier!